• Svježe
#4 rijetka dinastije Song (961--1275)Цзичжоуская pećnica porculan zdjelu, kape u obliku najbolja kolekcija i nakit, Besplatna dostava

4 rijetka dinastije Song (961--1275)Цзичжоуская pećnica porculan zdjelu, kape u obliku najbolja kolekcija i nakit,

HRK 400.00
HRK 470.16
-15 %
U trgovini

Roba


Vi gledate na porculana vaza. On je prilično редок, i njegova obrtnički navoj vrlo jedinstven. On pokazuje drevnu kinesku sjajnu povijesnu kulturu i napredne tehnike izrade rukotvorina. To je također simbol sreće i zadovoljstva. To će vam donijeti dugovječnost, sreću, bogatstvo i sreću , i to može dodati posebno lijepo mjesto, ako ste se kladili njegove kuće. On ima vrlo visoku коллекционную vrijednost. Kladite se s povjerenjem i ne propustite ih! - Sretno ti!. Vrijeme koje ćete početi prikupljati; ili strastveni kolekcionar, to je predmet koji vi ne želite propustiti. Kladite se s povjerenjem !
Povrat ako imate bilo kakvih problema, ili kada ste dobili svoj proizvod, molimo kontaktirajte nas bez oklijevanja u roku od 3 dana.Naravno, ako niste zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas, pošaljite proizvod vratiti u roku od 14 dana .Rado ćemo zamijeniti, zamijeniti ili vam vratiti puni iznos.

Značajke proizvoda

Veličina:
5 cm (h)*13,9 cm (D)
Boja:
Pastelno
Dob:
Dinastija Song Kine
Dob:
Starinski
Vrsta Glazura:
Пигментированный
Mjesto podrijetla:
Kina (Kopno)

Srodni proizvodi