• Svježe
Novi 9 tableta za TurboPad 911/912 touch screen digitizer ploče zamjena stakla senzor Besplatna dostava

Novi 9 tableta za TurboPad 911/912 touch screen digitizer ploče zamjena stakla senzor Besplatna dostava

HRK 78.00
U trgovini

Roba


Novi 9 " tableta za Turbo Pad 911/912 touch screen digitizer ploče zamjena stakla senzor Besplatna dostava
Paket uključuje : 1 x zaslon osjetljiv na dodir
Kompatibilna model : za Turbo Pad 911 / 912 molimo provjerite broj dijela zaslona osjetljivog na dodir. HS1286 i HK90 DR2476 nisu kompatibilni
Posebna obavijest : molimo vas provjerite normalno stanje prije instalacije.
Budući da je zaslon osjetljiv na dodir može imati drugačiji priključni kabel za isti model. Molimo vas, otvorite zaslon da biste provjerili podudaraju li se vaš kabel sa slike. Različite proizvodne partije. Broj detalji proizvoda i logo ne može zadovoljiti slici. Jamčimo da su samo kompatibilnost pakiranje :
Mi obično пакуем naši proizvodi противостатическими vrećama, vrećama mjehura, kutije dobre kvalitete. A mi obećavamo da ćemo se ovdje, ako ste ga dobili loše zbog loše ambalaže, to će biti 100% naša odgovornost, i mi ćemo se pobrinuti o tome. I kao što je to dokazano za naše odgovornosti, možete dobiti 100% svoj novac natrag, ili besplatnu zamjenu. Topli savjet : budući da Antena mail stup Kita-to je niska sigurnosne performanse i dugo vrijeme za isporuku.Ako vaš paket prelazi 200ili treba u njemu je hitno, molim vas, nemojte odabrati SG post i China Post. Molimo vas da nas kontaktirate, ako mislite da je vrijednost isporuke nije u redu. Kvaliteta i garancija : prvo, dobili smo cijelu matičnu ploču popularnog telefona i sve povezano s njom oprema za ispitivanje, da provjerite i uvjerite se da su dobre kvalitete, jer znamo da ako ste dobili loše, to će biti naš problem. Dajemo garanciju na sve detalje, koje mi prodajemo. Do tada, dok on ne će biti oštećen ili slomljen vama, mi nudimo besplatnu zamjenu.

Značajke proizvoda

Boja:
HS1286 crna, HK90DR2476 Bijela, crna HK90DR2476
Tip Ekrana:
Kapacitivni Ekran
brend:
HengChu
Veličina Zaslona:
7~10 cm
Broj Modela:
911 / 912
Tip Proizvoda:
Touchpad Tableta
Kompatibilan Brand:
Za Турбопада

Srodni proizvodi