• Svježe
Novi 7 inča za Supra M74LG/ M720G / M726G tableta touchpad tableta staklo zamjena senzora Besplatna dostava

Novi 7 inča za Supra M74LG/ M720G / M726G tableta touchpad tableta staklo zamjena senzora Besplatna dostava

HRK 60.00
U trgovini

Roba


Novi 7 " inča za Supra M74 LG/ M720 G / M726 G tableta touchpad tableta staklo zamjena senzora Besplatna dostava
Paket uključuje : 1 x zaslon osjetljiv na dodir
Kompatibilna model : za Supra M74 LG/ M720 G / M726 G molimo proširite vaš zaslon kako biste provjerili ako je vaš kabel je isti kao slika.
Posebna obavijest : molimo pokušajte normalno prije instalacije.
Budući da je zaslon osjetljiv na dodir može imati drugačiji priključni kabel za isti model. Molimo vas, otvorite zaslon da biste provjerili podudaraju li se vaš kabel sa slike. Različite proizvodne partije. Broj detalji proizvoda i logo ne može zadovoljiti slici. Mi smo samo jamči kompatibilnost pakiranje :
Mi obično пакуем naši proizvodi противостатическими vrećama, vrećama mjehura, kutije dobre kvalitete. A mi obećavamo da ćemo se ovdje, Ako ste ga dobili loše zbog lošeg paket, onda će 100% našu odgovornost, i mi ćemo se pobrinuti o tome. I kao što je to dokazao za naše репонсибилиты, možete dobiti 100% novac leđa, ili bez zamjena. Topli savjet : budući da Antena mail stup Kita-to je niska sigurnosne performanse i dugo vrijeme za isporuku.Ako vaš paket se nalazi iznad 200ili treba u njemu je hitno, molim vas, nemojte odabrati SG post i China Post. Molimo vas da nas kontaktirate, ako mislite da je cijena dostave nije u redu. Kvaliteta i гарантированность : prvo, dobili smo matičnu ploču samo popularnog telefona, i sve vezane oprema za ispitivanje, kotor treba doživjeti i kako bi bili sigurni da su dobre kvalitete, jer znamo ako ste ga dobili loše, onda će naš problem. Dajemo garanciju na sve detalje, koje mi prodajemo. Do tada, dok on ne će biti oštećen ili slomljen vama, mi nudimo besplatnu zamjenu.

Značajke proizvoda

Veličina Zaslona:
7~10 cm
brend:
HengChu
Tip Proizvoda:
Touchpad Tableta
Tip Ekrana:
Kapacitivni Ekran
Broj Modela:
M74LG/ M720G/ M726G
Kompatibilan Brand:
Za Supra

Srodni proizvodi