• Svježe
Besplatna dostava, CHA DLand HIGH TEMPERATURE RESISTANT PROJECTOR SHROUDS TYPE MASK SP

Besplatna dostava, CHA DLand HIGH TEMPERATURE RESISTANT PROJECTOR SHROUDS TYPE MASK SP

HRK 99.00
U trgovini

Roba


ВЫСОКОТЕМПЕРАТУРНЫЙ STALNI TIP SP POKLOPCA РЕПРОЕКТОРА
U ovu cijenu je uključeno : jedan par otporni na toplinu Kućišta projektora tipa SP
Ovaj kućište projektora ima dobar kvalitet izrade i može izdržati visoke temperature. Ona je pogodna za većinu objektiva projektora.
VELIČINA : 3,0 INČA
širina : 70mm, visina : 50mm, dno : 126мм i 112mm
Uvjeti plaćanja :
Escrow, VISA, Master Card i bankovni transfer, Western Union i tako dalje dostupni.
Kada ste dodali proizvode u košaricu, morate provjeriti, a zatim idite na naplatu.
Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave pravu. Mi ćemo slijediti samo svoj adresu navedenu u Aliexpress za slanje. Mi nismo odgovorni za pružene adresu za isporuku. Iz sigurnosnih razloga ne smije promijeniti adresu e-pošte.
Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana nakon završetka trgovanja. Zadržavamo pravo prodati robu i drugima, ako se uplata ne bude izvršena u roku od 7 dana.
Uvjeti isporuke :
Vaš proizvod će biti isporučen u roku od 2 RADNA dana nakon što smo provjeriti dobivene plaćanje. Obavijestit ćemo vas, ako nam je potrebno više vremena za pripremu. Nakon slanja robe mu trebati nekoliko dana za isporuku.
Roba će biti poslana na vašu adresu Aliexpress. Obično, proizvod će biti dar s nižom cijenom.
Poštarina naknada uključuje troškove dostave, skladištenja, ambalažni materijal, gorivo, naknade, kutije, etikete i trošak pakiranja. Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakva kašnjenja u vremenu isporuke, uključujući, ali ne ograničavajući se na redovne carinske provjere, štrajkova, itd.
Pristupačan posluga u перевозкы tereta : EMS, DHL, UPS, Fed Ex, TNT. Molimo, kontaktirajte nas za više informacija.
Uvjeti za povrat i naknadu za :
Kada su zaposlenici tvrtke exprss šalju Vam proizvod, molimo vas da pažljivo provjerite ga na dostupnost, ili za bilo kakve štete, prije nego što potpišete račun.
Ako je proizvod neispravan, a ne radi po dolasku, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 7 dana od primitka za neispravni proizvod, kako bismo mogli davati RMA(broj autorizacije za povrat materijala). Molimo, kontaktirajte nas zatražiti dopuštenje za povratak. Molimo navedite svoje ime, telefonski broj i razlog za povratak u e-mail poruci. Svi vraćeni proizvodi moraju sadržavati sve originalne ambalaže.
Molimo vas da pažljivo переупакуйте robu. Vratio detalji će biti testirani, i ako utvrdi nedostatke, kupac će odmah biti poslan novi blok zamjena. U tome slučaju, ako je adekvatna zamjena neće biti dostupna će biti izdana na povrat novca. Dostava, obrade i osiguranja prikupljanje su bespovratna.
Ako se roba ne će naći neispravan, on će biti poslan natrag kupcu na račun kupca. Roba, vratio bez sobe RMA će biti odbijen i vraćen pošiljatelju. Kupac je odgovoran za plaćanje svih poštanske troškove povrata robe i troškova na njegovu isporuku. Kupac je odgovoran za dodatne troškove isporuke robe, koji su se vratili отказанными ili недоставленными. Mi ne primamo nikakve poticaje bez broja odobrenja na kutiji ili na naljepnici / etiketi.
Zadržavamo pravo donijeti konačnu odluku u slučaju bilo kakvih sporova.
Povrat robe je prihvaćen pod uvjetom :
(1) proizvod prepoznat kao neispravan ili proizvod ne odgovara opisu, i
(2) zahtjev za povrat poslao nam putem e-maila u roku od sedam dana od primitka vama robe, i
(3) roba pokvari ne zbog nesreće, zloupotrebe ili pogrešne upotrebe, a zbog
(4) ako se ne koristi i ne обслуживалось način ne odgovara upute priručnika za proizvod;
(5) roba nema serijskog broja, daljinski ili nepotpun.
Zamjena će biti poslan ili puni povrat novca umanjen za naknadu za popunjavanje zaliha (15% od kupoprodajne cijene ili najmanje ) će se izdati kada primite neuspješnog robe. Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve gubitke ili oštećenja koji su u vrijeme povrata robe.
Molimo kontaktirajte nas prije nego što riješiti sve sporove ili ostaviti na bilo kakve negativne komentare. Kao profesionalni prodavač u Alibi, mi ćemo, svakako ćemo se potruditi da riješi sve probleme učinkovito i ispravno.

Značajke proizvoda

Temperatura Boje:
5000К
brend:
VLASTITI
Izvor Svjetlosti:
Xenon svjetla
Napon:
12V

Srodni proizvodi