• Svježe
Shenzhen veliko vjenčanje pokloni smole stočarstvo uređenje uređenje doma i patka SAD Sjedinjene američke Države

Shenzhen veliko vjenčanje pokloni smole stočarstvo uređenje uređenje doma i patka SAD Sjedinjene američke Države

HRK 840.00
U trgovini

Roba


Mjesto podrijetla : Guangdong
Tiskan je i Logos : mogu
Ima li patenta izvori : nema
Veličina : 24 * 12 * 33 cm i SAD-Sjedinjene američke Države shakin
Tehnologija Površine : Позолоченная
Vještine : Skulptura
End of grass Ag svaki regionalni Nacionalni vrbovanje agenata i distributera, potpisivanjem ekskluzivni ugovor s lokalnim otpremnici.
Ako imate svoje ideje, svoje umjetničko djelo dizajna ili uzorke, onda imamo profesionalnu projektne i tehničke naredbu kako bi se proizvesti prema vašim zahtjevima. Molimo vas, nazovite nas, kako bi razgovarali o običaj proizvodi od polimernih materijala, servis liniju 0755-89381771 i radujemo se zajedno s vama pobjede.
Mogućnosti proizvoda :
Vrsta proizvoda : аллювиальное zlato i SAD Sjedinjene američke Države
Pravilo proizvoda : 24 * 12 * 33 mm (D * Š * V)
Materijal : smola, FRP
Proces proizvoda : ukusne zlatno pokriće
Operativne prednosti : najbolji materijali, boje, glatka transparentnost, visokokvalitetna tehnologija, dobar vanjski učinak boje
Horizon grass obrtni products ag je osnovana 2003. godine, trenutno broji preko 100 stručnih i tehničko osoblje, tvornica se prostire na više od 5000 kvadratnih metara, je izvanredan privatno poduzeće u Shenzhen, posvećena razvoju kulturne početaka, proizvodi tvrtke je pozvana sudjelovati u шэньчжэньской sajmu. Od svog osnivanja broj srednjih poduzeća snažno razvijao kroz korporativnoj kulturi individualne poklone. Proizvodi se u svim većim gradovima u zemlji, u rasutom stanju, prodaje i izvozi na tržišta Južne Azije, Europe i Amerike, primljena na tržištu.
Njemačka je uvela prvoklasna oprema гальванического procesa, moderne, napredne tehnologije позолоты i tradicionalna savršen spoj tehnologije, predstavlja sjajnu pozlata.
Osim toga, tvrtka je usmjerena na klasi kipova, imaju dublje proučavanje, na velikom obrtu Buddha (Гуаньинь, Maitreja, bog bogatstva, Guan Gong i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvaliteta i cijena korist ideji suradnje, tijekom godina naša kvaliteta i usluge osvojili priznanje novih i starih klijenata, srdačno dobrodošli novih i starih kupaca i prijatelja nazovite raspravljati!

Značajke proizvoda

Materijal:
sintetička smola
obrt:
Cyborg полурукий
prilagođena obrada:
To
Id proizvoda:
TJK-07
Vrsta:
Ljubimac
Klatno visi u obliku:
Ukras
Stil:
Jednostavan moderan
Modeliranje:
Ljubimac
Paket:
Kartonskih ambalaža

Srodni proizvodi